|
|
|
Etı yumuşak yapan terbiyesidir.Bunun için benim tavsiyem bır mıktar yogurtta bekletmektir,sonuç mükemmeldir.
|
|
|
|
|
Bunu bilmiyordum meltem öğrendiğim iyi oldu teşekkürler:)
|
|
|
|
|
kırmızı eti soğanla da terbiye ederiz .
Özellikle bir gece önceden, rendelenmiş soğana yatırırım. o et hem yumuşacık olur hemde çok lezzetli.
|
|
|
|
|
bu sayfa çok iyiymiş ..soğanda terbiye etmeyi ilk kez duydum mesela.
|
|
|
|
|
bence de iyiymiş bu sayfa:))
|
|
|
|
|
TERBİYE MESELESİ BENCE DURUMA GÖRE DEĞİŞİR.
YOĞURTLA DA SOĞANLADA SÜTLEDE SIVIYAĞ LADA OLABİLİR. YETERKİ PİŞİRME ŞEKLİNİ BİLELİM.
|
|
|