Anasayfa Tarifler Aşçılar Sofralar Gruplar Etiketler
    giriş
üyelik
Beni Hatırla Şifremi Unuttum
Mutfaktaki Püf Noktaları
120 üye 2 konu
Son açılan konular Et pişirken nelere dikkat etmeli?
Et pişirken nelere dikkat etmeli?
99 ay önce
Pilav pişirme sanatı
104 ay önce
seyyah seyyah demiş ki:
Evet arkadaşlar bu topiği eti daha iyi nasıl pişirebilirz ipuçları için kurdum
03.12.2009 00:00
meltem demiş ki:
Etı yumuşak yapan terbiyesidir.Bunun için benim tavsiyem bır mıktar yogurtta bekletmektir,sonuç mükemmeldir.
105 ay önce
seyyah demiş ki:
Bunu bilmiyordum meltem öğrendiğim iyi oldu teşekkürler:)
105 ay önce
RaNa demiş ki:
kırmızı eti soğanla da terbiye ederiz . Özellikle bir gece önceden, rendelenmiş soğana yatırırım. o et hem yumuşacık olur hemde çok lezzetli.
105 ay önce
ayşegül demiş ki:
bu sayfa çok iyiymiş ..soğanda terbiye etmeyi ilk kez duydum mesela.
104 ay önce
me-lek demiş ki:
bence de iyiymiş bu sayfa:))
102 ay önce
mrym demiş ki:
TERBİYE MESELESİ BENCE DURUMA GÖRE DEĞİŞİR. YOĞURTLA DA SOĞANLADA SÜTLEDE SIVIYAĞ LADA OLABİLİR. YETERKİ PİŞİRME ŞEKLİNİ BİLELİM.
99 ay önce
Kurallar Öneriniz mi var? Bize Ulaşın
Gizlilik Bildirimi
arkadaşlarına öner